EU Cookie informatie
 
Sonja
Getrouwd 9-9-1999
33 jaar computer techneut
1980-2013
©Copyright 2013,  Fred Stevens
Modelspoor hobby
Katten
Net zo eigenwijs als ik
Fred Stevens
Op persoonlijke titel van Corien

Soms heb je van die dagen dat je even alles neer wilt gooien, vooral als je net nieuws gehoord hebt over iemand die je na aan het hart ligt, iemand aan wie ik veel te danken heb wat betreft de allereerste website van Katimo, ik had indertijd zelf een site in elkaar gesleuteld die wel leuk om te zien was maar die verder eigenlijk niks voorstelde in opbouw, Fred Stevens bood mij toen aan om een site te maken die het aanzien wel waard was en ook Fred knalde met zijn kop, net zoals Esther vele jaren later gebeurde, tegen mijn schijnbaar aangeboren wantrouwen of het wel allemaal goed ging voor Katimo.

Na mij eindelijk overtuigd te hebben dat hij geen eendagsvlieg was en dit voor mij wilde blijven doen kreeg hij een vrijbrief om de site te maken, dit was ergens in 2006/2007, na enige tijd was de site online, ik moest er wel even aan wennen, net zoals nu met onze nieuwe site. In de loop der jaren heb ik nooit tevergeefs een beroep op Fred gedaan, 's morgens vroeg, 's middags, 's avonds laat, zelfs midden in de nacht zaten we aan de telefoon als er een probleem was met het een of ander met betrekking op de site of computer, kwamen we er via de telefoon niet uit hopte hij gewoon zijn auto in en kwam naar eerst Melick en later Roermond. Hoe vaak ik hem niet in blinde paniek belde omdat ik een zwart of blauw scherm had, of dat de hele handel vastliep zijn niet te tellen, altijd vond hij een oplossing, de keer dat mijn computer, afgelopen oktober, de geest aan maarten gaf, nog geen dag later stond er een gloednieuwe, met alles erop en eraan. Fred wist hoe belangrijk dat ding voor me was.

In februari belde ik hem dat we een aanbod hadden gekregen van Webdiva uit Rotterdam, ze wilde een compleet nieuwe site voor ons maken samen met Esther maar ik wilde toch even met Fred overleggen hoe hij erover dacht. Ik wilde onder geen voorwaarde hem in deze beslissing passeren. Maar Fred was blij, blij dat er een oplossing was voor een tijd wanneer hij er niet meer zou zijn. Hij was ongeneeslijk ziek en zou niet lang meer te leven hebben maar maakte zich toch zorgen over hoe het onze website zou gaan als hij er niet toe in staat meer zou zijn om deze te onderhouden.

Afgelopen week heb ik hem gebeld en hoorde ik dat hij in hospice De Ark in Roermond was opgenomen en we weten allemaal wat dat betekent. En na zo'n telefoontje zit je voor je uit te staren, even totaal met jezelf in de knoei, je moet het een plaatsje geven maar eigenlijk wil je het gewoon niet geloven. Hij vroeg of ik zijn foto bij het team weg wilde halen, hij betekende toch niets meer voor de site of Katimo, Ik heb dat geweigerd en ik zal hem nooit maar dan ook nooit zolang Katimo bestaat verwijderen bij ons team. Hij is de vader van onze website, zonder hem was er geen website en dat zal ik nooit vergeten. Ook nu, ondanks dat hij zo ziek is weet ik dat hij meekijkt en raad en advies geeft over eventuele verbeteringen, en ik koester dat advies omdat ik weet dat hij dit geeft aan de hand van zijn ervaring in het bouwen van websites en omdat hij Katimo een warm hart toedraagt. Ook nu kan hij het niet laten om met websites bezig te zijn, misschien willen jullie een kijkje nemen daar en hem leren kennen zoals ik hem ken ; een supervent met een groot hart voor Katimo. http://fred.miniware.nl/katimo.html

Voor degene die een kaartje willen sturen ;

Dhr Fred Stevens, kamer 7
Hospice de Ark.
Heinsbergerweg 176
6045 CK Roermond

Ik hoop dat het afscheid nemen nog lang duurt, maar we weten dat dat wel zal gebeuren. Wat zal ik deze kanjer van een kerel nog gaan missen maar vergeten zal ik hem nooit.

Corien
Lees ander artikel